Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Je eigen model
Document Acties

Je eigen model

[07.06.2015] Clubs, organisaties, verenigingen en bedrijven laten bij Märklin hun eigen model voor hun leden of relaties produceren. Door de assen te vervangen door gelijkstroomassen is zo'n wagen geschikt voor Trix H0. In Nederland heeft

Je eigen model

Märklin 4441.095 © 3railforum

het 3railforum afgelopen najaar dit initiatief genomen voor een tankwagen met het logo van het forum. De reacties zijn overweldigend. In korte tijd is het door Märklin gestelde minimum van 500 stuks bereikt. Uiteindelijk zijn 750 stuks geproduceerd. Zie de bijgevoegde foto. Meer informatie over deze bijzondere ketelwagen vindt u op 3railwiki.

4441-095 op de modelbaan

Inzet op de modelbaan van Erik Salden © 3railforum.

Het 3railforum is een online ontmoetingsplaats vóór (en dóór) model-spoorliefhebbers. In eerste instantie opgericht voor liefhebbers van het 3-rail wisselstroomsysteem van Märklin, maar in de loop der tijd hebben ook liefhebbers van gelijkstroomsystemen de weg naar het forum gevonden. Naast een ontmoetingsplaats is het 3railforum een kennisuitwisselingsplaats voor modelspoorliefhebbers. Eén van de doelstellingen van het 3railforum is de beginnende / herintredende modelspoorliefhebber op weg te helpen.

Danikzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers kan dit unieke medium zelfstandig zonder commerciële belangen opereren.

Voor inzet op tweerail-gelijkstroom banen dienen de assen te vervangen worden door gelijkstroomassen  2x 700 580.

Klik voor het bericht op www.marklin.nl


© Trix Nederland - Contact