Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Locs van de Maand Mei
Document Acties

Locs van de Maand Mei

[02.05.2018] Loc van de Maand is terug van weg geweest. Kijk welke Trix H0 locomotief en Minitrix locomotief voor deze maand zijn uitgekozen.

Locs van de Maand Mei

Klik op het plaatje om te vergroten

 

 

 

 

 

 

 

22562 Goederentrein-stoomlocomotief uit serie 56.2-8

LvdMMei2018Trix

Ideale locomotief voor houttrein in combinatie met Märklin vierdelige wagenset 46287. Uw dealer wisselt gratis de Märklin wielen voor TRIX wielen!

Voorbeeld: Goederentrein-stoomlocomotief uit serie 56.2-8 van de Deutsche Reichsbahn Gesellschaft (DRG). Omgebouwde Pruisische G 8.1 met secundaire as. Met Reichsbahn-lantaarns en belsysteem. Steenkoolsleeptender type 3T 16,5. Bedrijfsnummer 56 569. Zoals in gebruik rond 1938.

Model: Met digitale decoder met uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel. 4 aangedreven assen. Antislipbanden. Locomotief en tender grotendeels van metaal. Met de rijrichting wisselend tweepuntsfrontsein en rookgarnituurcontact traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting met warmwitte ledlampjes (LED). Vast kortkoppelingsmechanisme tussen loc en tender. Achter op de tender met digitaal schakelbare Telex-koppeling, voor op de loc kortkoppeling met NEM-schacht. Veel afzonderlijk gemonteerde details, zoals leidingen en zandvalbuizen. Zuigerstangafscherming, remleidingen, gestileerde schroefkoppelingen, machinistfiguur en stokerfiguur meegeleverd. Lengte over de buffers 21,1 cm.

LvdM2018Houttrein

Informeer bij uw dealer.


16954 Elektrolocomotief BR 182

LvdMMei2018Minitrix


Voorbeeld: Universele locomotief serie 750 van de Železnice Slovenskej republiky (ŽSSK). Het markante uiterlijk gaf het de bijnaam Duikbril of Brilslang (Brejlovec). Bouwjaar vanaf 1970, modernisering vanaf 1991. Dieselelektrische aandrijving.

Model: onderstel en opbouw van metaalspuitwerk. Ingebouwde digital-decoder en geluidsgenerator voor gebruik met DCC, Selectrix en Selectrix 2. Motor met vliegwiel, vier assen aangedreven. Antislipbanden. Frontsein en sluitseinen met de rijrichting wisselend, met warmwitte LEDs, cabineverlichting, digitaal schakelbaar. Lengte over de buffers 104 mm.

Informeer bij uw dealer.

Klik hier voor de Märklin Loc van de Maand

Klik hier hier voor de Märklin H0 loc van de Maand Mei.


© Trix Nederland - Contact