Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Nieuw speciaal model
Document Acties

Nieuw speciaal model

[02.04.2022] Ter gelegenheid van 175 jaar spoorwegen in Denemarken brengen Märklin en Trix de Pacific stoomlocomotief, die ook als museumslocomotief te bewonderen is, als H0-model uit.

Nieuw speciaal model

Klik op de afbeelding om het uit te vergroten

Highlights:

  • Binnenkort verkrijgbaar bij uw dealer
  • Een geheel nieuwe constructie
  • Een af fabriek ingebouwde rookgenerator
  • Opengewerkte metalen constructie
  • Groot aantal digitale functie
 

25491 DSB Stoomlocomotief E 991

maerklin-website-mrz22-litra-produkt-t25491d.jpg
 
Voorbeeld: Stoomlocomotief met sleeptender E 991 van de Deense staatsspoorwegen (DSB). Uitvoering zoals in gebruik rond 2007.
 
Model: Met digitale decoder en uitgebreide licht- en geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in de ketel. Drie aangedreven assen. Antislipbanden. Locomotief en tender grotendeels van metaal. Een rookgenerator is standaard ingebouwd. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein op loc en tender, evenals ingebouwde rookgarnituur in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. De noodverlichting aan de rookkastdeur is afzonderlijk digitaal schakelbaar. Bovendien zijn de machinistencabineverlichting en het flakkerende vuur in de vuurkist afzonderlijk digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Verstelbare koppeling met kortkoppelingsmechanisme tussen loc en tender. Aan de tender een door snelheid bekrachtigde kortkoppeling met NEM-schacht. Kleinst berijdbare boogradius 360 mm. Diverse aanbouwdelen, zoals ladders, remslangen, leidingen en gestileerde schroefkoppelingen worden meegeleverd. Lengte over de buffers ca. 24,5 cm.
 
Prijs: € 629,-
 
Dit model is in wisselstroomuitvoering leverbaar en heeft artikelnummer 39491 in het Märklin H0-assortiment.
 
Meer informatie vindt u op de Nederlandse Märklin site.

© Trix Nederland - Contact