Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Tortenschlacht
Document Acties

Tortenschlacht

[25.10.2019] Märklin heeft vandaag de campagne "Tortenschlacht" gestart om klanten voor de modelspoorhobby te werven. Het gaat om het bekende H0 (schaal 1:87) en geldt dus ook TRIX H0.

Tortenschlacht

Klik op het plaatje om uit te vergroten

Hier leest u meer over de grote Märklin campagne “Tortenschlacht” voor de komende feestdagen om klanten voor de modelspoorhobby te werven. De campagne heet eigenlijk “Märklin verbindt generaties”. Voor deze campagne is een korte sfeervolle video gemaakt, die u hier kunt bekijken. Het woord "Tortenschlacht" is gekozen om die video snel op het Internet te kunnen vinden. De video start namelijk met het dringen voor de kerstbrunch.


Hoe komt Opa en zijn kleinkind van de kerstbrunch bij de modelbaan? Wat hebben de luchtballonen ermee te maken. Hoe beleven beiden hun reis op de modelbaan. Hoe gaat de geschiedenis verder? Wat levert het mij op? Op al deze vragen krijgt u vanaf 28 oktober 2019 met de video antwoord. Vanaf 6 november 2019 versturen wij een informatiepakket voor beginners en herintreders. Verrassing is gegarandeerd.


Geef u vandaag nog op door uw gegevens in te vullen op de Duitse Märklin-site. U geeft aan of u wel of niet e-mails van Märklin wilt ontvangen en klik op "Jetzt Paket anfordern". U ontvangt dan van ons na 6 november 2019 een uitgebreid informatiepakket met kortingsbon om de startset uit de video voor € 199,99 bij een van de deelnemende Märklin-dealers te kopen en om met een bon een cadeau bij deze dealer in ontvangst te nemen (zolang de voorraad strekt). Als u toestemming geeft om een e-mail van ons te ontvangen, sturen wij u 28 november 2019 een herinnering. Een overzicht van de deelnemende Nederlandse Märklin-dealers vindt u hieronder. Als u toestemming geeft om een e-mail van ons te ontvangen, sturen wij u 28 november 2019 een herinnering.

Wintertijd is TRIX-tijd

Packung Trix set 21528

TRIX H0 Startset 21528

Onze aanbieding:

  • Exclusieve startset 21528 voor nieuwe klanten met kortingscoupon
  • Hierin bevindt zich de stoomlocomotief uit de video, verder drie goederenwagens
  • met twintig rails voor een ovaal
  • met een Mobile Station 2 voor onder andere de digitale treinbesturing
  • met handleiding om snel aan de slag te gaan
  • coupon voor de lamp uit de film (zolang de voorraad strekt)
De wisselstroomuitvoering van deze trein vindt u in het Märklin assortiment onder nummer 29013.

 

Vraag nu de kortingsbon voor de startset uit de film aan

Met deze kortingsbon kunt u de startset 21528 voor slechts € 199,99 (U bespaart € 50) bij een van de deelnemende Märklin-dealers kopen. Daarnaast sturen wij u een pakket met informatie over de eenvoudige opbouw van uw modelbaan, een bon voor een cadeau (zolang de voorraad strekt) en vele andere verrassingen toe. Deze pakketten worden vanaf 6 november 2019 verstuurd.

Meld u nu aan!

Wacht niet! Meld u nu aan op de Duitse Märklin website om het informatiepakket te ontvangen. U vult uw gegevens in, geeft aan of u wel of niet e-mails van Märklin wilt ontvangen en klik op "Jetzt Paket anfordern". In November ontvangt u dit informatiepakket met de kortingscoupon voor de startset en de coupon voor het speciale zakhorloge. Met deze coupons kunt u bij de volgende Nederlandse Märklin dealers terecht, zolang de voorraad strekt:

 


© Trix Nederland - Contact