Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Reizen door de Tijd
Document Acties

Reizen door de Tijd

[22.02.2019] Op 20 april organiseert de Stichting Trix Express weer een grote internationale Clubdag waarop iedereen die geïnteresseerd is in (oude) modeltreinen van het merk Trix Express, welkom is.

Reizen door de Tijd

Klik op het plaatje om uit te vergroten

Nergens vindt men meer Trix Express treinen en toebehoren, zowel tentoongestelde zeldzame en bijzondere exemplaren. Deze keer is het thema van de tentoonstelling “Reizen door de Tijd”.  De verzamelaars laten de ontwikkeling van de modelspoorrijtuigen zien: van de eenvoudige blikken wagentjes tot de rijk gedetailleerde rijtuigen uit de hedendaagse catalogus. Omdat Trix Express  altijd de nieuwe trends op het echte spoor volgt, is tegelijkertijd de historie van personenvervoer op het spoor op de voet te volgen.
De bezoekers hebben natuurlijk ook alle mogelijkheden om eigen verzameling uit te breiden en te verfraaien. Ook een overvloed aan, verder nergens meer te verkrijgen, onderdelen om de broodnodige reparaties uit te voeren. Neem uw kapotte loc mee en de deskundige reparatieploeg zorgt voor het herstel. Kinderen mogen zelf met rails en treinen spelen. Maar misschien vindt u het zelf wel leuk om de hobby weer op te pakken.Nergens vindt men meer Trix Express treinen en toebehoren, zowel tentoongestelde zeldzame en bijzondere exemplaren. Deze keer is het thema van de tentoonstelling “Reizen door de Tijd”.  De verzamelaars laten de ontwikkeling van de modelspoorrijtuigen zien: van de eenvoudige blikken wagentjes tot de rijk gedetailleerde rijtuigen uit de hedendaagse catalogus. Omdat Trix Express  altijd de nieuwe trends op het echte spoor volgt, is tegelijkertijd de historie van personenvervoer op het spoor op de voet te volgen.
De bezoekers hebben natuurlijk ook alle mogelijkheden om eigen verzameling uit te breiden en te verfraaien. Ook een overvloed aan, verder nergens meer te verkrijgen, onderdelen om de broodnodige reparaties uit te voeren. Neem uw kapotte loc mee en de deskundige reparatieploeg zorgt voor het herstel. Kinderen mogen zelf met rails en treinen spelen. Maar misschien vindt u het zelf wel leuk om de hobby weer op te pakken.

Volop genieten dus op:

Zaterdag 20 april 2019

Cultuur- en vergader centrum "J.F. Witte"

Henri Dunantplein 4

3731 CL De Bilt

Van 11:00 tot 16:00 uur.

Toegang volwassen 5,00 euro, kinderen tot 13 jaar gratis mits vergezeld van een ouder, leden Trix Express Club gratis.


 

 

 

© Trix Nederland - Contact