Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Van verleden naar toekomst
Document Acties

Van verleden naar toekomst

[27.07.2021] OP 8 juli 2021 werd de diesellocomotief 218 497 in een bijzondere outfit van de werkplaats Cottbus gepresenteerd.

Van verleden naar toekomst

Klik op de afbeelding om het uit te vergroten

Tweedelig lakwerk op de locomotief geeft de geschiedenis van de werkplaats weer: zwart-rood voor de stoomlocreparatie en ICE-wit met rode strepen voor het ICE-onderhoud. Nu als Minitrix-model.

 

 

 

16825 Diesellocomotief

 16825

Voorbeeld: Multifunctionele locomotief 218 497-6 van de Deutsche Bahn AG (DB AG) in actuele uitvoering van de reparatiewerf DB Fahrzeuginstandhaltung GmbH Cottbus, met de logo's van de firma's Märklin en PIKO onder de machinistencabineruiten. Dieselhydraulische locomotief met bij motor MTU 12V 956 TB 11 passende dakuitvoering. Met parallelle gasafvoerkappen en een Behr-koelsysteem in V-vorm.

Model: met ingebouwde digitale decoder en geluidsgenerator voor gebruik met mfx en DCC. Motor met vliegwiel, 4 aangedreven assen, antislipbanden. Met de rijrichting wisselende frontverlichting en sluitseinen, warmwitte ledlampjes, machinistencabineverlichting, digitaal schakelbaar. Kortkoppelingsmechaniek. Met de rijrichting wisselend frontsein, analoog in bedrijf. Gemonteerde handgrepen. Lengte over de buffers 102 mm.

Prijs: € 279,00

Levertijd: November 2021


© Trix Nederland - Contact